Web Design & Development

Θέλετε απλά μια ιστοσελίδα ή μία κερδοφόρα ηλεκτρονική επιχείρηση;

web design and development

Είτε ψάχνετε να κατασκευάσετε μια απλή ιστοσελίδα, είτε θέλετε να δημιουργήσετε κάτι μεγαλύτερο και πιο σύνθετο, έχουμε τις λύσεις και τις προτάσεις που θα πάνε εσάς και την επιχείρηση σας αρκετά βήματα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Ταχύτητα Σχεδιασμού Ιστοσελίδας

Το δυνατότερο σημείο μας είναι η ταχύτητα με την οποία κατασκευάζουμε υψηλών προδιαγραφών ιστοσελίδες. Είμαστε πάντα on time στα χρονοδιαγράμματα που δεσμευόμαστε.

Ποιότητα Σχεδιασμού Ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε τα πιο γνωστά CMS τις παγκόσμιας αγοράς. Κρατάμε τα πρόσθετα στο ελάχιστο με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σχέση Ποιότητας Τιμής

Μετά από 10+ χρόνια στην αγορά του Web Design & Development λέμε με σιγουριά πως η σχέση ποιότητας τιμής των υπηρεσιών μας, είναι άκρως ανταγωνιστική.

4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων
4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων

Custom, Custom και ξανά Custom!

Μοναδικός Σχεδιασμός

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τους όρους templates και themes. Τα παλιά τα χρόνια όταν κατασκεύαζες μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας έτοιμο theme, ήταν γρηγορότερο και φτηνότερο. Θυσίαζες όμως την μοναδικότητα της εμφάνισης της ιστοσελίδας καθώς το theme που είχες επιλέξει σίγουρα έπαιζε σε χιλιάδες ακόμα ιστοσελίδες.

Αν σου λέγαμε πως μπορείς να έχεις custom σχεδιασμό ιστοσελίδας το ίδιο γρήγορα και το ίδιο οικονομικά όπως με τα themes και τα templates θα μας πίστευες;

Κανένα όριο στη φαντασία

Σχεδιάζουμε τον ηλεκτρονικό κόσμο των ονείρων σας

Όταν κατασκευάζουμε μία ιστοσελίδα είναι σαν να κατασκευάζουμε μία ηλεκτρονική επιχείρηση. Μία επιχείρηση η οποία παραμένει για λογαριασμό του κατόχου της, 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχτεί υποψήφιους πελάτες. Το σημαντικότερο που πρέπει να έχει κάποιος κατά νου είναι ότι, όπως η φυσική επιχείρηση στον πραγματικό κόσμο έτσι και η επιχείρηση στον ηλεκτρονικό κόσμο απαιτεί φροντίδα, επαγγελματισμό και αφιέρωση χρόνου για να επιτύχει. 

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με την ιστοσελίδα τους είναι που εξισώνουν το κόστος κατασκευής με την επιτυχία της ιστοσελίδας. Δηλαδή, όσο περισσότερα χρήματα δώσει κάποιος, νομίζει ότι θα έχει μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι εντελώς αληθινό. Σίγουρα το κόστος μιας ιστοσελίδας και το πως αυτό διαμορφώνεται έχει πάρα πολλές παραμέτρους που το διαφοροποιούν, αλλά ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος δείκτης επιτυχίας μιας ιστοσελίδας είναι ο χρόνος και η αφοσίωση που διαθέτει ο ιδιοκτήτης για να επιτύχει τους στόχους της ιστοσελίδας του. Εμείς προσπαθούμε να κρατάμε το κόστος όσο χαμηλότερα γίνεται και παράλληλα να σας εκπαιδεύουμε όσο καλύτερα γίνεται για να πετύχετε τους στόχους σας.

Τι να περιμένετε από εμάς

Από εμάς θα παραλάβετε τα συμφωνημένα (και κάτι παραπάνω) για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής παραμένουμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να τα καταφέρεται.

Τρόπος σχεδιασμού Ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε τα γνωστότερα και καλύτερα C.M.S. (Content Management Systems) στον κόσμο όπως είναι το Joomla, το WordPress, το OpenCart και άλλα γνωστά C.M.S. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα για εσάς και παράλληλα συμμετέχουμε σε μια τεράστια κοινότητα από developers και designers σε όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Οι περισσότερες ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φτιαγμένες για να ανταποκρίνονται όσο γρηγορότερα γίνεται. Βασικοί παράγοντες της ταχύτητας είναι ο server που φιλοξενούνται και η ποιότητα κατασκευής. 

Συντήρηση Ιστοσελίδας

Όσο το site σας φιλοξενείται σε server που διαχειριζόμαστε εμείς τότε αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας σε επίπεδο server και content management system.

Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Ένας από τους λόγους που έχουμε επιλέξει να αναλάβουμε εμείς τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας είναι για να την κρατάμε αναβαθμισμένη και ασφαλή.

SEO - Search Engine Optimisation

Το Search Engine Optimisation είναι από τις βασικότερες ενέργειες που αναλαμβάνουμε να κάνουμε στην ιστοσελίδα σας. Χρησιμοποιούμε White Hat SEO τεχνικές σε πλήρη εναρμόνιση με της οδηγίες της Google.  

Εκπαίδευση Διαχείρισης Ιστοσελίδας

Από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας είναι η σωστή και συνεχής εκπαίδευση σας στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Αν δεν ξέρετε πως να ανεβάζεται κείμενα ή / και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας, τότε δεν έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. 

Μετάφραση ιστοσελίδων

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε την μετάφραση της ιστοσελίδας σας από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Μία σωστά μεταφρασμένη σελίδα εκτός του ότι δείχνει πολύ πιο επαγγελματική μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες σε υποψήφιους πελάτες. 

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Έχετε ήδη φτιάξει την ιστοσελίδα σας παλιότερα και θέλετε να την ανακατασκευάσετε; Είναι πολύ συνηθισμένο. Ο χρόνος ζωής μιας καλά σχεδιασμένης ιστοσελίδας, είναι οριακά τα 2 χρόνια

Επιδιόρθωση Ιστοσελίδας

Δυστυχώς οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι είτε κακό φτιαγμένες είτε παραμελημένες. Εκεί αναλαμβάνουμε εμείς να επιδιορθώσουμε τα προβλήματα και να σας κάνουμε να επικεντρωθείτε στη πραγματική σας δουλειά

Μάθετε τα πάντα για το Web Design

4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων

4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων

4 Μύθοι στην Κατασκευή Ιστοσελίδων Webinar 1/6/2020 Μύθος #1 Αν ξοδέψεις “πολλά” χρήματα για κατασκευή ιστοσελίδας, η επιτυχία της είναι δεδομένη Ποιο είναι το πραγματικό